Wooninspiratie

Flavourites Live 2014

22 november 2014
MustTravel-FlavouritesLive-009

Online meets offline tijdens Flavourites Live. In de Kromhouthal in Amsterdam Noord vindt voor de zesde keer dit waanzinnig inspirerende event plaats. Je vindt hier de allerleukste webshops van Nederland live! Ontdek de leukste musthaves van zo’n 150 webshops op het gebied van fashion, accessoires, interieur, kids en reizen. Hip, fris en vernieuwend! Het mogen duidelijk zijn: kijken is hier absoluut kopen.

Must see

Engelpunt
Er gaat niets boven een goede portie neon. Kekke slingers van stof, maar ook DIY exemplaren van confetti maak je hier in een handomdraai.
www.engelpunt.nl

MustTravel-FlavouritesLive-010

PSikhouvanjou
Ontvang je je online PS bestelling al met open armen? Live is de PS stand ook een lust voor het oog. Je vind hier het leukste speelgoed, posters en de nesting dolls konden we echt niet laten liggen. PS. we love it!
www.psikhouvanjou.nl

MustTravel-FlavouritesLive-002

Twenty Somethin
Papier hier. Je kijkt je ogen uit. Poster, kaartjes, kalenders en allemaal even mooi vormgegeven.
www.twentysomethin.nl

Theetantes
Theeknaller van het event waren de tantetjes in hun knalroze caravan. Zo wordt theeleuten nog eens een beleving.
www.theetantes.com

MustTravel-FlavouritesLive-012

Marloes de Vries
Altijd al een keer een eigentijdse portrettekening aan de wand willen hebben? Geen probleem voor Marloes de Vries. In 20 minuten heeft ze je vereeuwigd. Ook leuk voor op je visitekaartje of om cadeau te doen!
www.marloesdevries.com

Styling and co
Dat Styling & Co super spullen verkoopt is niets nieuws. Maar live is het nog leuker om te snuffelen tussen alle lifestyle goodies!
www.stylingandco.com

Tafelziel
Blij worden we van het transparante tafelzeil waar je voor iedere gelegenheid een andere ‘ ziel’ onder legt. Creatief met papier, confetti, foto’s enz. en fijn voor het behoud van je tafel. Goed om te weten: ieder zeil wordt op maat gemaakt, met uitzondering van ovale tafels.
www.tafelziel.nl

MustTravel-FlavouritesLive-005

onshus
Maak van je huis een thuis met de mooie woonaccessoires van onshus. Net als de site is de stand zeer stijlvol. Prachtige kussens, plaids, kandelaars en nog veel meer voor een warme, sfeervolle winter.
www.onshus.nl

MustTravel-FlavouritesLive-007
MustTravel-FlavouritesLive-013
MustTravel-FlavouritesLive-014

Instant Crush
Trendy en hippe woonaccessoires gebasseerd op de Scandinavische woonstyle. Instant Crush is bovendien reseller van de prachtige producten van zilverblauw.
www.instantcrush.nl

vwfotobus
Fan zijn we van de VW fotobus. De fotobus is een vintage T2 omgetoverd tot photobooth en rijdt door het hele land om de mooiste, vrolijkste, leukste en gezelligste mensen op de gevoelige plaat vast te leggen en die waren er volop tijdens Flavourites Live!
www.vwfotobus.nl

MustTravel-FlavouritesLive-001

Meesie
Mus loves Mees(ie). Stoere frisse sieraden met oog voor detail, die passen bij elke garderobe! Alle sieraden zijn gecreëerd van zuiver zilver, goud op zilver en pure edelstenen. Check meteen ook even de woonaccessoires.
www.meesie.nl

Kamer 26
Leukste stand van dit event is wat ons betreft Kamer 26. Waanzinnige wooninspiratie voor een van de nog in te richten kamers van onze Villa Mus. Stoere houten weekplanners, kussens, kandelaars, meubels en volop DIY ideeën.
www.kamer26.nl

MustTravel-FlavouritesLive-015

Studio de winkel
Deze studio staat vol met eigenzinnige items. Als cadeau of gewoon lekker voor jezelf. Van aansprekende kunstenaars en designers.
www.studiodewinkel.nl

Inpakken en …
Tijdens Flavourites Live kun je behalve shoppen ook (gratis) aan de inpaktafel cadeaudoosjes vouwen, met mallen werken en nog meer op het gebied van papier. Kortom, kom vandaag nog live genieten van Flavourites Live!

MustTravel-FlavouritesLive-011
MustTravel-FlavouritesLive-003
MustTravel-FlavouritesLive-004

Flavourites Live
Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
Amsterdam Noord
www.flavouriteslive.nl

Bezoekers bekeken ook

1 reactie

  • Reply Marloes 25 november 2014 at 14:31

    Wat leuk! Styling & Co. staat tussen het lijstje van Villa Mus over de “must sees” tijdens Flavourites Live ! Happy us, thanks Danny & Larissa voor deze leuke vermelding!

  • Laat een reactie achter