Interieuradvies

Graag eens wat anders met je woonkamer of een van de andere ruimtes in jouw Villa? Maar geen idee wat? We denken graag met je mee en kunnen je voorzien van het gewenste interieuradvies. We hebben drie pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Zit het gewenste pakket er niet tussen? Geen probleem, contact ons en we helpen je graag met al jouw Villa wensen.

Interieuradvies pakket 1 // € 69

Pakket 1 bestaat uit online advies. Snel, praktisch en met het beoogde resultaat in het vizier. Hoe werkt het? Stuur ons circa zes foto’s van de ruimte die je opnieuw wilt inrichten. Op basis hiervan ontvang je van ons binnen circa tien werkdagen jouw persoonlijke online adviesrapport:

1. Moodboard
2. Kleuradvies
3. Plattegrond met indelingsplan

Interieuradvies pakket 2 // € 159

Ga je voor een rigoreuze aanpak van je woonkamer dan is het wellicht een idee om vooraf met elkaar om tafel te gaan. Neem ons mee in jouw ultieme woonwereld en deel je wensen en woonbehoeften, zodat we twee uiteenlopende ideeën voor je op papier kunnen zetten. We presenteren ze graag aan je!

1. Intakegesprek
2. 2 x Moodboard
3. 2 x Kleuradvies
4. 2 x Plattegrond met indelingsplan
5. Presentatie

Interieuradvies pakket 3 // € 349

Wil je dat we van A-Z aan de slag gaan met de door jou opnieuw gestylede ruimte? Geen probleem. Ook hier starten we met een intake, gaan aan de slag met moodboards, plattegronden, kleuradvies en voegen er zelfs een shoppinglist aan toe.

1. Intakegesprek
2. 2 x Moodboard
3. 2 x Kleuradvies
4. 2 x Plattegrond met indelingsplan
5. Lichtplan
6. Woonaccessoires
7. Shoppinglist
8. Presentatie