Wooninspiratie

Loods 5 Zaandam

12 oktober 2014
Musthaves-Loods5-001

Het was alweer een tijdje geleden dat ik Loods 5 een bezoekje had gebracht en het werd dus tijd voor een nieuwe shopervaring in Zaandam. De nieuwste collectie van diverse merken staat uitgestald bij Loods 5 en ik moet zeggen heel veel leuks gezien dit keer! De trends die we zagen op de Woonbeurs kwamen ook weer terug op de winkelvloer, zo zag ik veel neon, draadmanden, hout, koper en origami. Ik ben ook helemaal fan van de Designafdeling die zich op de eerste verdieping bevindt. Ook online kun je shoppen op deze afdeling. Dat doe je hier.

Musthaves-Loods5-003

Draadwerkelijk

Opbergers. We weten van gekkigheid niet meer waar we al die manden, zakken en bakken kwijt moet, maar die draadmanden. Wat tof. Dus bakken eruit draadmanden erin. Fruit in de mini mand, kussens in het XL exemplaar. Gespot bij: Ferm Living, Housedoctor, Bloomingville, H&M, Leenbakker en nu dus ook bij Loods 5.

Musthaves-Loods5-002

Fiets in je woonkamer

Naast de draadmanden in diverse kleuren spotte ik bij Loods 5 een fiets aan het plafond. Heb jij toevallig ook een prachtexemplaar in de schuur staan? Pak je fiets op en hang hem aan een paar stoere haken in de woonkamer. Geeft meteen een industrieel effect.

Zeg het met hout

Natuurlijke materialen en tinten zijn helemaal hipperdepip deze winter. Houten huisjes, hout aan de muur maar ook papieren zakjes waar je kaarsjes in kan zetten zien we overal terugkomen. Bij Loods 5 zagen we nu ook posters gedrukt op een houten plaat, heel tof!

Musthaves-Loods5-007
Musthaves-Loods5-008
Musthaves-Loods5-006

Loods 5
Pieter Ghijsenlaan 14B
1506 PV Zaandam
www.loods5.nl

7 dagen per week geopend van 10.00 tot 17.30 uur

Bezoekers bekeken ook

Geen reacties

Laat een reactie achter